tullombud.nu
tullombud
tullombud
tullombud
customs broker

Tullombud.nu är en sida och domän som drivs samt ägs av Felda Logistics AB.

Sidans syfte är att erbjuda tjänsteföretag inom tull och internationell handel att synas och nå potentiella kunder samt samarbetspartners.

Vidare är sidans syfte att hjälpa privatpersoner och företag hitta företag som erbjuder de tjänster som de eftersöker i respektive land.

Målet med tullombud.nu är att göra det enklare för företag och människor att göra affärer med utländska företag.

För dig som behöver hjälp med tullklarering, exportdeklaration, importdeklaration eller rådgivning kring din eller ditt företags utländska handel. Här kan du hitta ett tullombud.

På tullombud.nu har vi samlat olika företag som erbjuder just den hjälp du eller ert företag söker. Sorterat på de länder där de är registrerade och har sin verksamhet. Ta hjälp av en expert på just deras lands tullregler och rutiner.


Med ett bra tullombud som hjälper till med era tullärenden så kan man spara både tid och pengar.

För er som företag kan ni hitta framtida samarbetspartners och kunder.

Genom att samla tullombud och företag som verkar inom internationell handel kan andra företag inom samma bransch hitta samarbeten och hjälp i mottagande eller avsändande land för att ni ska kunna hjälpa er kund med hela flödet. 


Genom att synas på tullombud.se får ni exponering för framtida potentiella kunder. Personer och företag som besöker tullombud.nu från hela världen ser ert företag och de tjänster ni erbjuder. 

Vi hjälper er att dra trafik till er hemsida och få värdefulla leads.

tullombud